Бюро переводов Дружба Народов
Бюро переводов Дружба Народов
З 11.00 до 16.00: (099) 620-0293   (093) 918-2916
(098) 668-3368 Після 16.00: (067) 249-8576 Viber/WhatsApp
Київ, Печерськ, вул. Чигоріна 61, к. 1

Переклад на малайську мову в Києві (093) 918-29-16

Є на світі такі країни, в яких природа і клімат спонукає людей бути добрими, усміхненими і говорити так, немов співаєш. Саме так можна охарактеризувати Малайзію та її мову. Неймовірні краєвиди, красиві та доброзичливі місцеві мешканці, багата природа і в усе-усе має чарівні малайзійські назви.

Отже, малайська мова. Нескладно здогадатися, що вона є державною мовою Малайзії, про те, не тільки, також офіційний статус вона має в Брунеї, Сінгапурі та Індонезії. Звісно, в усіх цих країнах є свої особливі мовні риси, проте існує загальний звід правил письма та орфографії, що дозволяє їх мешканцям вільно спілкуватися й розуміти один одного.

Оскільки Малайзія – це колишня колонія Великої Британії – англійську мову тут можна почути скрізь і завжди, що дуже зручно для туристів і дауншифтерів. Населення Малайзії – барвисте і багатонаціональне, а отже, і мов тут намішано всіляких. Якою з них ви не говорили б, залишитися голодним та без даху над головою, у вас жодних шансів!

Ще одним результатом багатонаціональності є велика кількість запозичених слів з арабської, китайської, португальської, нідерландської, персидської, тамільської, санскриту і, звичайно ж, з англійської мов.

Малайська – аглютинативна мова, нові слова в ній утворюються трьома способами: афіксацією (додаванням афіксів до кореня), з’єднанням (сполученням слів або частин слів) та редуплікацією (повторенням слів).

Ця мова має лише 4 частини мови: іменник, дієслово, прикметник та службове слово. Зате службових слів є аж 16 типів і усі вони виконують граматичні функції у реченні.

"Він" та "вона" малайською звучить однаково – діа. Сонце малайською – матахарі, Місяць – булан, море – лаут, а от кохання – сука, як і співається у відомій пісні.

Ну і на останок не можливо не згадати, що малайська мова настільки цікава, що нею розмовляють навіть Посіпаки з мультика! Коли наступного разу переглядатимете його й почуєте слова "тріма касіх" знайте, що це – дякую по-малайськи!

Тріма касіх за увагу і Малайзійську візу вам в паспорт!

Грецька мова Іспанська мова Французька мова Болгарська мова Вірменська мова Словацька мова Персидська мова Осетинська мова Норвезька мова Португальська мова Італійська мова Сербська мова Македонська мова Угорська мова Фінська мова Українська мова Хінді Латиська мова Корейська мова Арабська мова Японська мова Словенська мова Румунська мова Англійська мова Шведська мова Молдовська мова Китайська мова Чеська мова Німецька мова Іврит Голландська мова Азербайджанська мова Турецька мова Узбецька мова Грузинська мова Туркменська мова Білоруська мова Естонська мова Данська мова Польська мова Литовська мова